Ipoly

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Támogatja az átvilágítást a pécsi ellenzék, ha azt nem “vitorlás vagy teniszpartnerek, és ivócimborák” végzik

/

Mivel azonban szerintük azok végzik, így nem szakmai munka folyik a városházán és a cégeknél, hanem csak az előző városvezetés lejáratása a cél. Illetve az, hogy eltereljék a pécsiek figyelmét arról, hogy 9 hónapja "semmittevés folyik", mert "eddig nem tudott mást átadni és felavatni ebben a városban Péterffy Attila, csak amit az előző városvezetés kiharcolt és elért" - közölték.

Hirdetés

Közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a pécsi fidesz frakció miután – szerintük – “sunyi lejáratókampányt” indított a városvezetés a “lakájmédiumaikon” keresztül. Az előző városvezetést és cégeket segítő ügyvédeket kevernek gyanúba, de csak sugalmazzák azt, hogy mutyi történt, mert ezt “se bizonyíték, se más hiteles dokumentum, se független szakvélemény nem támasztja alá” – írják.

Szeretnénk világossá tenni, hogy a pécsi Fidesz frakció támogatja azt, hogy tisztességes, pártatlan vizsgálatokkal elemezze az új városvezetés az örökül hagyott helyzetet, de eddig nem ezt láttuk, nem ezt tapasztaltuk. Független szakértők helyett politikai megbízottak, és a politikai megbízott ügyvéd barátai, vitorlás és tenisz partnerei, tanítványai, ivócimborái végzik mindezt, megkérdőjelezhető teljesítésekkel, szakmaisággal és hatékonysággal. Csak a cél világos, ami a lejáratás! Mindezért pedig már több tízmillió forintot tettek zsebre

– közölték.

A közleményt azzal zárják, hogy bíznak abban, hogy “a pécsiek nem dőlnek be a politikai ámításnak és a politikai boszorkányüldözésnek, amely Pécsett folyik, hanem átlátják és megértik, hogy miről szól ez valójában”. Joggal gondoljuk úgy – írták, hogy

Péterffy Attila elmúlt 9 hónapos semmittevését próbálja palástolni ezekkel a méltatlan akciókkal, mert eddig nem tudott mást átadni és felavatni ebben a városban, csak amit az előző városvezetés kiharcolt és elért.

A közleményben emlékeztetnek arra, hogy miközben szakembereket vádolnak meg igazából, aközben elfelejtik, hogy “a Péterffy Attila által kinevezett egyik új cégvezető havi 1,5 millió forinttal kaphat magasabb fizetést, mint elődje és éves járandósága 38 millió forint. Vagyis közel 200 millióba fog kerülni csak ez az egyetlen cégvezető Pécsnek, akit bizonyítható kapcsolat fűz országosan ismert baloldali politikusokhoz és soha életében nem vezetett ekkora céget! – emelik ki.

Erről egyébként ebben a cikkben írtunk részletesen:

A teljes közleményt itt olvashatja:

A korrekt átvilágításokat igen, a politikai boszorkányüldözést nem támogatjuk

Az utóbbi napokban sunyi lejáratókampányt indított a városvezetéshez tartozó lakájmédia, amelyek egyoldalú cikkekben „mutatják be”, hogy mennyi megbízási díjat fizettek ki egyes önkormányzati cégek egy pécsi ügyvédnőnek, illetve más ügyvédeknek. Ezek a „cikkek” azt sugallják, hogy politikai mutyi áll a megbízások mögött! Csak sugallják azonban, mert se bizonyíték, se más hiteles dokumentum, se független szakvélemény nem támasztja ezt alá, ezért nyíltan kimondani sem merik. Csak sunyin utalgatnak!

Szeretnénk világossá tenni, hogy a pécsi Fidesz frakció támogatja azt, hogy tisztességes, pártatlan vizsgálatokkal elemezze az új városvezetés az örökül hagyott helyzetet, de eddig nem ezt láttuk, nem ezt tapasztaltuk. Független szakértők helyett politikai megbízottak, és a politikai megbízott ügyvéd barátai, vitorlás és tenisz partnerei, tanítványai, ivócimborái végzik mindezt, megkérdőjelezhető teljesítésekkel, szakmaisággal és hatékonysággal. Csak a cél világos, ami a lejáratás! Mindezért pedig már több tízmillió forintot tettek zsebre.

Már most is léteznek megkérdőjelezhetetlenül hivatalos és független, valamint bárki számára ellenőrizhető tények az előző városvezetés munkájáról. Ezt azonban láthatóan nem akarja figyelembe venni a városvezetés; inkább bevallottan „szokatlan módszerekkel” addig csűrik-csavarják a számokat, ameddig az az eredmény nem jön ki, amelyet szeretnének.

Álságosnak érezzük, hogy miközben a városvezetéshez lojális lakájmédia ügyvédeknek kifizetett milliókról cikkezik, elfelejtik megírni, hogy a Péterffy Attila által kinevezett egyik új cégvezető havi 1,5 millió forinttal kaphat magasabb fizetést, mint elődje és éves járandósága 38 millió forint. Vagyis közel 200 millióba fog kerülni csak ez az egyetlen cégvezető Pécsnek, akit bizonyítható kapcsolat fűz országosan ismert baloldali politikusokhoz és soha életében nem vezetett ekkora céget! És akkor még nem beszéltünk a többi, új cégvezetőről és az ő 20-55 százalékkal megemelt fizetésükről.

Bízunk abban, hogy a pécsiek nem dőlnek be a politikai ámításnak és a politikai boszorkányüldözésnek, amely Pécsett folyik, hanem átlátják és megértik, hogy miről szól ez valójában. Joggal gondoljuk úgy, hogy Péterffy Attila elmúlt 9 hónapos semmittevését próbálja palástolni ezekkel a méltatlan akciókkal, mert eddig nem tudott mást átadni és felavatni ebben a városban, csak amit az előző városvezetés kiharcolt és elért.

Pécsi Fidesz Frakció”

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Menő gasztro- és életmódtábor indul a pécsi gyerekeknek!

Következő sztori

Az iskola falain belül rendet, azokon kívül viszont agressziót szülhet az iskolaőrség

Legutóbbiak innen: Balhé

bool(false)