Címlap Balhé Nyilvánosan f...

Nyilvánosan fenyegeti a pécsi főelszámoltató azokat, akik a Fideszre mernek szavazni vasárnap!

Frissítve
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meglehetősen durva – jóindulattal talán lehet „sajátos mozgosításnak” is nevezni – szöveget tett közzé Péterffy Attila közpénzen fizetett főelszámoltató ügyvédje a közösségi oldalán. Bodnár Imre ügyvéd ugyanis nyíltan fenyegetett meg bárkit, aki a Fideszre mer szavazni vasárnap.

Szó szerint azt írta az ügyvéd, hogy

„1) Aki vasárnap Moszkvára, a putyini modellre, Európa és a szabad világ, valamint a józan ész ellen szavaz, az tönkreteszi a jövőmet, a gyerekeim és a családom jövőjét.

2) Amennyiben a szavazata hozzájárul Orbán Viktor rendszerének fenntartásához és ezzel a családom jövőjét veszélyezteti,

véglegesen és visszafordíthatatlanul az ellenségemmé válik.

3) Életkoromból adódóan nincs arra idő, hogy a káros vasárnapi döntése korrigálható legyen, ezért megkérek minden Fidesz szavazót (függetlenül, hogy gazdasági érdekből vagy szimpla hülyeségből szavazott a tolvaj bűnözőkre), hétfőtől messze és nagy ívben kerüljön el.

4) Az ellenségeket minden esetben ellenségként kell kezelni, ebben nincs és nem is lehet kompromisszum.

Remélem érthető voltam és időben szólok”.

Szóval ennek tudtában szavazzon az, aki jót akar magának! Vagy a családjának.

Épülget Márki-Zay Péter szeretetországa?

Megkérdőjelezhető szakszerűség

Bodnár Imre a pécsi polgármester főelszámoltatója, az úgynevezett „átvilágítások” vezetője – és az előválasztáson induló, majd visszalépő baloldali jelölt. Sokan

megkérdőjelezik azonban pártatlanságát, és a vizsgálati eredményeinek szakszerűségét és komolyságát is.

Ami tény, eddig egyetlen – a városvezetés által erőteljesen kommunikált – „feltárt” és nyilvánosságra hozott esetben sem ítéltek el senkit; a rendőrség sorban szünteti meg a nyomozásokat is bűncselekmények hiányában; vádemelésről sem tudni.

Eddig tehát totális kudarcnak tűnik az a munka, amelyért egy jól körülhatárolható ügyvédi kör tízmilliókat vett fel Pécsen, mások mellett Péterffy Attila privát ügyvédnője is; ráadásul titkolják, hogy mire fizették ki a pénzeket; még közérdekű adatigénylésre sem adták ki azokat lapunknak, hogy ismertetni tudjuk.

A leginkább „politikai boszorkányüldözésnek” és kommunikációs trükknek látszó akciók miatt az ellenzék korábban azt kérte: “Fizessék vissza a felvett százmilliót Péterffy ügyvédei!”.

Egyelőre nem fizették vissza.

UPDATE: „Csak” a környezetét fenyegeti a pécsi ügyvéd

Cikkünk – és az ügyvédi kamarának küldött kérdéseink – után Bodnár Imre frissített posztján. Azt írta: „látom kezdik félremagyarázni megint amit írtam ezért fontos megjegyezni, hogy ez környezetemnek szól akikkel napi kapcsolatban vagyok„.