Címlap Balhé Kamarai pozíc...

Kamarai pozíciót is ajánlott az átvilágító főterminátor a beteg gyermeket is megkárosító ügyvédnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az „elszámoltató” csapathoz is köthető az a pécsi ügyvéd, K. B., aki beteg gyermeket is megkárosított, és nem ez volt az egyetlen sötét ügye, százmilliókat tüntetett el az ügyvédnő a gyanú szerint. Pécsi önkormányzati cégnek is dolgozott, ahová átvilágító ügyvédek „vitték be” a nőt, helyettesítő ügyvédként megbízásokat – peres eljárásokat – passzolva át neki – írtuk meg pár napja.Bár megpróbálták kimagyarázni a helyzetet a pécsi városvezetéssel kötelékben repülő egyik internetes kiadványban, a Szabad Pécsen, némileg átértelmezve – mondhatni: elferdítve – a cikkünket, az olyan jól sikerült, hogy inkább csak ráerősített a kapcsolatra, vagyis arra, hogy a kétes ügyekbe keveredett ügyvédnő szorosan együttműködött és dolgozott egyes átvilágító ügyvédekkel.

A Pécs Aktuálon bemutatjuk azokat a dokumentumokat, amelyek személyesen Péterffy Attila „elszámoltató terminátorához” is kötik a csalással vádolt ügyvédnőt. K. B. ugyanis nemcsak írásban ajánlotta Bodnárt kamarai elnöknek, de még pozíciót is kapott volna.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bodnár Imre és csapata szerette volna „átvenni” a pécsi ügyvédi kamarát, amiről a Pécs Aktuál elsőként számolt be akkor.

Telefonlánc, utolsó pillanatos mozgósító levél, őrök, felvigyázók, számlálóbiztosok, ajtónállók és telefonokat elkobzók színesítették akkor a Pécsi Ügyvédi Kamara tisztújítását. Végül soha nem látott mértékű részvétel mellett minden eddiginél erősebb felhatalmazással erősítették meg a kamara addigi elnökét: Dr. Leposa Mariannát a pécsi ügyvédek, mert 155:66 arányban szavazták le Bodnár Imrét.Még a kamarai kampányban egy körlevélben álltak ki Bodnár Imre mellett közeli munkatársak, átvilágítók, szaktársak, ismerősök és ajánlották elnöknek. A most 200 milliós csalással vádolt ügyvédnő például akkor azt írta Bodnárról, hogy szakmai elismertsége és vezetői kompetenciái, valamint az általa megjelölt tisztségviselők (köztük K.B. – a szerk.) kvalitásai valódi alternatívát jelentenek és hitelesen, megnyugtató módon tudja képviselni a baranyai ügyvédség érdekekeit.

A kép nagyítható kattintásra!

Péterffy Attila főátvilágítója és elszámoltatója pozíciót is ajánlott K. B.-nek az „új” kamarában: ő lehetett volna az Ellenőrző Bizottság egyik tagja a háromból.

Mivel a körlevél korábban nyilvános volt, azt lapunkban bemutatjuk teljes egészében, de a személyiségi jogok miatt eltakartuk a csalással vádolt ügyvédnő nevét. A most következő dokumentumok monitoron egyből láthatóak és letölthetőek is akár, telefonos nézetben kell még egyet kattintani ehhez.