„Porbafingó patikusnak” hívták Zitát, mi pedig ennek köszönhetjük a Fiákert
Régen a kakaspörköltjéről és túrós csuszájáról volt ismert a hely.
Kongat(hat)ják a vészharangot a vendéglátósok
Jövő év elejére akár több mint a felük lehúzhatja a rolót.
Karantén kaják: Edd azt, amit a koronavírus nem szeret!
Olyan könnyű ételeket mutatunk, amelyeket nem kedvelnek a vírusok, de te biztosan szeretni fogod! Minden hozzávalót könnyű beszerezni most is Pécsen.
Durva árakra számíthatsz a tengerparti nyaralásnál
Köszönhetően annak, hogy a horvátok bevezették az eurót, 20-30 százalékkal emelkedtek az árak a pécsiek kedvenc szigetein is.
Pécs és az őszi italok egyik kedvence: Pumpkin Spice Latte!
Sütőtök, fahéj, szerecsendió és a szegfűszeg!
Kovászálom: A bankszektorból igazolt át a kovászos kenyerekhez Pécs legújabb pékje
Sorozatunkban olyan pécsi pékeket mutatunk be, akiknél a kenyér csak lisztből, vízből, sóból és kovászból áll. Legújabb alanyunk Kovács Emese!
Hat aranyéremmel a villányi Maul Zsolt lett a legeredményesebb borász
A prémium vörösborokra szavazott – bejött.
Siker: egy siklósi szakács főz az egyik legnagyobb kerékpárklub világsztárjainak
Szász-Kolumbán Attila a Tour de France után a Vueltán is részt vehet.
Milyen íze van a borznak? A székelyszabari főzőfesztiválon megtudhatjuk
A szervezők megadják a módját.