Raposa L. Bence dietetikus beavatott minket a helyes karácsonyi táplálkozás rejtelmeibe
Íme az egészséges ünnepi menü titkai!
Így még nem hallotta Ujhelyi Istvánt, és nem is fogja többet!
Főzőcskézett és közben mesélt a szocialisták EP képviselője, de nem is akármit.
Ti ettetek kolbászt hajnalban a vásárcsarnokban?
Ilyenek voltak a nagy zabálások a piacon! Egy séf, egy író és egy színész múltidézője. Még pár napig Te is megteheted!
RÉMHÍR, hogy pünkösdig zárva kell tartani!
Alaptalan, felelőtlen rémhír, hogy pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és az éttermeknek Magyarországon.
Amerikai cukorbotot gyárt Gyula bácsi a pécsi műhelyében
A 17. század óta készítenek ilyen "botokat" karácsonykor. Igaz, Amerikában többen ismerik az édességet.
Friss kínálattal nyit hétfőn a pécsiek kedvenc kávézója, az I Love Pécs Café!
Végre elfelejthetjük az otthoni instant kávét, és jöhet a város legjobb lattéja a Széchenyi téren!
Te kóstoltad már a vajszlóit? Mi már igen!
Dinnyekóstolót tartanak a pécsi Kossuth téren!
Zabálják a pécsi Jamie Oliver gasztrovideóit a magyar háziasszonyok!
Mikes Márk egy-egy videóját egymillióan nézték meg. Te láttad már?
Ilyen volt a Szabad Ivás első napja a pécsi belvárosi kocsmákban
Leginkább a törzsvendégek jelentek meg azokban a kocsmákban, amelyek végre kinyitottak. Jelentős mennyiségű alkoholt gurítottak le a pécsiek az első szabad estén.
Szakmai elismerésnek örülhet Győrffy Zoltán
A Magyar Sommelier Szövetség Par Excellence díjával ismerte el a pécsi szakembert szakíró kategóriában.