Megkóstoltuk a Pécsi Borvidék legjobb borait
A versenyen 103 bor vett részt, nem volt könnyű dönteni.
Nyírő Tomi, az egyik első „fecske” a pécsi kenyérforradalom élén
A pékélet nem egyszerű, de ahogy az igény, úgy a tehetséges pécsi pékek száma is egyre nő. Cikksorozatunk első interjúalanya egy különleges szakember.
Tudtad, hogy a mecseki tölgyből a világ egyik legjobb boroshordói készülnek?
Ősszel hordókészítők járják az erdőt, hogy a kivágott tölgyek közül kiválasszák a legjobbakat. Hordó minőségében még a franciákat is lekörözzük.
Lecsapott a NAV a fényfesztiválon és a Pécsi Napokon, de csak pár vállalkozó bukott le
Egyre kevesebb a szabálytalanság.
Mi az? „Itatják”, nevelgetik, és nem kutya
A kovászolás technikája ma Pécsen reneszánszát éli. Hogy hirtelen miért lett ennyire trendi? Eláruljuk!
Melyik a helyes: szervizdíj és borravaló, netán szervizdíj vagy borravaló?!
Egyvalami biztos: a vendég fizeti mindkettőt.
Egy pécsi francia, aki odavan a spenótért
Te tudod mi az a lasagne kert? Most megmutatjuk!