Aranygaluska: három generáció munkája van benne
A három generáción átívelő családi étterem a pécsiek egyik kedvenc helye.
Melyik a helyes: szervizdíj és borravaló, netán szervizdíj vagy borravaló?!
Egyvalami biztos: a vendég fizeti mindkettőt.
Első látásra beleszeretett a kovászba, így született meg Kata Kenyere
Kinőtte magát az otthoni sütögetés: most már mintegy húszfajta kenyeret készít Leskovár Kata.
VIDEÓ! Farsangi fánk olajszag nélkül? Mutatjuk a megoldást!
Lokodi Ákos beavatott minket a fánksütés módjába és történetébe!
Több mint száz kiló dinnyét faltak fel a pécsiek
Két órán keresztül ingyen volt a dinnye, mindenki annyit ehetett, amennyit tudott.
Karantén kaják: Edd azt, amit a koronavírus nem szeret!
Olyan könnyű ételeket mutatunk, amelyeket nem kedvelnek a vírusok, de te biztosan szeretni fogod! Minden hozzávalót könnyű beszerezni most is Pécsen.
Egyre drágább a menüzés, tízszeresére nőttek az árak 30 év alatt Pécsett
A rendszerváltás óta több mint tízszeresére drágult a napi menük ára Pécsen.
Hivatalos: sikerült átütemeztetni a felújítást, egyelőre maradhatnak a Vásárcsarnok árusai
Elsőként írtuk meg a hírt tegnap, most kiderült hivatalosan is, hogy miért.
Tudtad, hogy a mecseki tölgyből a világ egyik legjobb boroshordói készülnek?
Ősszel hordókészítők járják az erdőt, hogy a kivágott tölgyek közül kiválasszák a legjobbakat. Hordó minőségében még a franciákat is lekörözzük.